Ontwerp van jouw klimmuur op maat


Of je nu een klimmuur voor de kinderkamer wenst, op zolder om elke dag rustig te kunnen trainen of jouw garage wenst om te bouwen tot een kleine klimzaal, we gaan altijd volgens onderstaande stappen tewerk om jouw plannen om te vormen tot een volwaardige klimmuur.

1


Contact & Plaatsbezoek


Wanneer u contact opneemt via mail of telefoon, zullen we samen een plaatsbezoek vastleggen. Dan nemen we de tijd om de nodige details van het project door te nemen. Hierbij gaan we grondig te werk: Door wie en hoe zal de klimmuur gebruikt worden? Hoe ziet de ruimte eruit en hoe ziet u de klimmuur binnen deze ruimte? Dit gesprek is volledig vrijblijvend, maar uiteraard kan u al dromen over uw klimmuur.

2


3D-model & offerte


Eenmaal we al de nodige informatie hebben, maken we een 3D-model van uw klimwand, ontworpen volgens de Europese Standaard EN-12572. Dit geeft u een duidelijk beeld van de muur en vormt een goed vertrekpunt voor aanpassingen die u eventueel zou wensen. Ons voorontwerp komt samen met een vrijblijvende offerte, zodat u zich ook een idee kan vormen van de kostprijs.

3


Voorbereiding in het atelier


Na goedkeuring van de offerte wordt de klimmuur in detail uitgewerkt, treffen we de nodige voorbereidingen in het atelier en spreken we met u een geschikt moment af voor de opbouw.

4


Plaatsing bij jou thuis


De opbouw bij u thuis wordt grondig voorbereid, zodat de inname van uw tijd beperkt blijft. De wand wordt opgebouwd volgens het ontwerp en volledig binnen de ruimte afgewerkt.

5


Nabespreking


Eenmaal de wand klaar is, doorlopen we de nodige details om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Hierbij ontvangt u ook de technische documentatie met de nodige details omtrent de opbouw van de wand.

Een klimmuur bij jou thuis?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!