OVER ONS

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaan de klimmakkers uit twee fervente en enthousiaste klimmers. Een idee, gegroeid uit fantasieën tijdens de vele (klim)avonturen.  Op een dag zouden we iets doen met onze liefde voor de klimsport.

Als twee ingenieurs met een affiniteit voor hout, was de keuze snel gemaakt: waarom bouwen we geen klimmuren? Zo waren de "klimmakkers" geboren. 

Nicolas

Een middel voor persoonlijke ontwikkeling, een vorm van sociale interactie, een uitnodiging om grenzen te verleggen, dat is hoe ik klimmen zie. Het mogelijk maken voor anderen om hier ook van te genieten, is fantastisch! 

Op de rots noemen ze mij ook wel eens de "banana split", dus klimschoenen aan en gaan met die banaan!

Jeremie

Ingenieur. Ondernemer. Klimmer. Liever de “Man of wood” dan de “Man of steel”: het leeft, voelt gewoon warmer aan en blijft toch handiger om een klimmuur mee te bouwen. Combineert met Klimmakkers een reeks aan interesses doorheen hout, doorheen de sport en met mensen. Curieus om de voordelen van de klimsport op mentale gezondheid te verkennen door de klimzaal open te stellen voor eenieder die het breder kan gebruiken dan enkel voor het sportieve aspect ervan. Super gemotiveerd om een klimmuur te bouwen voor elke klimmer om nooit de opkomende goesting om te klimmen te hoeven uitstellen. Degelijke klimmer in lange broek, koning van de elegantie in korte broek.